Propostes PFC - DEIM
[ Inici | Properes Lectures ]
Professor/a Javier Parra Arnau ( CCIA )
Títol Tecnologies de rastreig del ratolí pel diagnòstic automatitzat i la protecció de la privadesa de persones amb malalties mentals
Tema
Descripció En els darrers anys estem assistint a un ús cada vegada més estès de tecnologies de rastreig del ratolí. Per rastreig del ratolí ens referim a la captura i tractament de qualsevol rastre que aquest dispositiu pugui deixar (per exemple, clics, moviments, desplaçaments) quan l'usuari navega tranquil·lament per la Web. Actualment, el rastreig del ratolí s'empra per millorar la usabilitat i experiència de navegació en determinades pàgines Web. El propietari d'una pàgina pot utilitzar aquestes tecnologies per esbrinar, per exemple, què és el que està malament amb el disseny de la seva pàgina i organitzar el seu contingut d'una manera més atractiva o eficient.

Aquest projecte vol estudiar si aquestes tecnologies de rastreig del ratolí poden ser útils no només per millorar la usabilitat del contingut de les pàgines Web, sinó també per a altres fins que podrien acabar per comprometre la privadesa de l'usuari. Més específicament, el projecte proposat té com a objectiu estudiar la capacitat de les tecnologies de rastreig del ratolí per inferir certes malalties mentals com l'esquizofrènia, la depressió i l'anorèxia.

El projecte comprendrà, entre altres tasques, el desenvolupament d'una aplicació Web per la captura d'aquestes dades i el posterior anàlisi.

Materies .
Coneixements Assignatures:
Programació Web
Tecnologia
Ensenyament GEI, GET
Dificultat Mitjana
Documentació