Propostes PFC - DEIM
[ Inici | Properes Lectures ]
Professor/a Agusti Solanas ( ATC , CCIA )
Títol Protección intel·ligent d’una vivenda unifamiliar
Tema Seguretat a la llar
Descripció Aquest projecte tractarà de com preparar i implementar un sistema de seguretat intel·ligent per a una vivenda unifamiliar.

Per portar a terme la idea, s'utilitzarà un sistema embedded com l’arduino que serà el cervell del sistema, i del qual dependrà la gestió de diferents tipus de sensors, així com alarmes, i connexió telefònica.

Al voler crear un sistema per tal de ser utilitzat en una vivenda com a cas real, s’hauran de tenir en compte diferents factors, com diferents identitats dels diferents integrants, per tal de poder crear logs i tenir registre de les entrades i sortides, diferents modes d’alarma (normal, vacances, sos..), a més d‘un estudi de la necessitat dels diferents dispositius que es necessitaran, avantatges i desavantatges de cada tipus i quina seria la quantitat i col·locació adequada.

Gran part del treball es basarà en la programació de l’arduino i de la gestió dels dispositius associats, però també entrarà en joc el disseny físic de la proposta, com sería la connexió entre arduino i dispositius a nivell electrònic.
Materies .
Coneixements Assignatures: Programació
Programació, instrucció bàsica en electrònica i electricitat, investigació de components adequats per portar a terme el projecte.
Tecnologia Arduino
Ensenyament GEI
Dificultat Molt alta
Assignat a MAXIMILIANO GONZÁLEZ CORVINI
Documentació 1. Resum (.pdf). Resum
 
Projecte finalitzat i defensat !!